Hoe versnel je de digitale transformatie van je onderneming? 

Experis®, wereldleider in digitale diensten, onderscheidt zich door de mens centraal te stellen. 

Experis®, wereldleider in digitale diensten, onderscheidt zich door de mens centraal te stellen. Dankzij zijn uitgebreide knowhow op het vlak van projectmanagement, implementatie van diensten, consultancy en werving van specialisten is het bedrijf in staat om op lokale en internationale schaal gepersonaliseerde IT-oplossingen te ontwikkelen.  

Deze knowhow, en de daaraan gekoppelde technologische expertise, maakt van Experis de uitgelezen partner om de uitdagingen met betrekking tot digital workspace, cybersecurity, cloud & infrastructure, business transformation and entreprise applications. 

Zijn ‘Talent Multiplied’-aanpak helpt een gemeenschap van talenten op te bouwen die beschikken over zowel de technische vaardigheden als de soft skills die nodig zijn om een sleutelrol te spelen in de voortdurende verandering in de organisaties.  

Terwijl de behoefte aan IT-competenties toeneemt, draagt Experis er via zijn opleidingsprogramma’s toe bij dat medewerkers zich ontwikkelen en dat de bedrijven en de sector in het algemeen verder groeien.  

 

Onze oplossingen

AC