Hangt de kwaliteit van uw projecten af van het talent dat ze realiseert?

Experis doet organisaties sneller groeien en boost hun performantie.

De specialist der specialisten? Dat is Experis; het raakpunt tussen bedrijven en uitzonderlijk talent. Experis is wereldleider in de rekrutering en het beheer van HR-projecten binnen de domeinen ICT, engineering en wetenschappen, finance en human resources. We helpen bedrijven groeien door het aantrekken, evalueren en aanwerven van experts.

Experis kent de activiteitensector als geen ander. Enerzijds analyseert Experis de behoeften van de klanten en stelt het innoverende oplossingen voor, anderzijds rekruteert Experis gespecialiseerde profielen die bij onze klanten een dynamische loopbaan kunnen uitbouwen. Als medewerker van Experis™, in dienst bij een klant of als freelancer. Via ons deelmerk Proservia, bieden we insgelijks oplossingen op het gebied van infrastructuurbeheer en gebruiksondersteuning door de organisatie, het beheer van helpdesks en de on-site interventies op ons te nemen.

Naast Experis staat onze TBO (TALENT Based Outsourcing) divisie in voor het volledige management van teams, projecten en activiteiten en het vergroten van de wendbaarheid van uw organisatie. We geven u op het juiste moment toegang tot de juiste vaardigheden om effectief in de behoeften van uw klanten te voorzien. Op deze manier kan uw bedrijf haar concurrentievermogen verbeteren, de risico’s beter beheersen, haar kosten verlagen en perfect voldoen aan de wetgeving. Onze oplossingen – altijd vergezeld van prestatie-indicatoren (SLA) – bestrijken vele velden en sectoren, in industrie, logistiek, verkoop en dienstverlening.

 

 

Engineering & Life Sciences, Finance & HR, ICT.

Project Consultancy & Interim Management
(Contracting)
Rekrutering & Selectie
Experis Project Solutions
(Managed Expertise)
Specialized Staffing
Proservia®
(IT Helpdesk Services – IT Field Support Services – IT Infrastructure Projects)
AC