Hoe versnel je de digitale transformatie van je onderneming? 

Experis®, wereldleider in digitale diensten, onderscheidt zich door de mens centraal te stellen. 

Experis®, wereldleider in digitale diensten, onderscheidt zich door de mens centraal te stellen. Dankzij zijn uitgebreide knowhow op het vlak van werving van specialisten, consultancy,  projectmanagement en implementatie van diensten, consultancy en werving van specialisten is het bedrijf in staat om op lokale en internationale schaal gepersonaliseerde IT-oplossingen te ontwikkelen.  

Deze knowhow, en de daaraan gekoppelde technologische expertise, maakt van Experis de uitgelezen partner om de uitdagingen met betrekking tot digital workspace, cybersecurity, cloud & infrastructure, business transformation and entreprise applications. 

Zijn ‘Talent Multiplied’-aanpak helpt een gemeenschap van talenten op te bouwen die beschikken over zowel de technische vaardigheden als de soft skills die nodig zijn om een sleutelrol te spelen in de voortdurende verandering in de organisaties.  

Terwijl de behoefte aan IT-competenties toeneemt, ondersteunt Experis via zijn carrièreontwikkelingsprogramma MyPath® en zijn Experis Academy de evolutie van zijn medewerkers en de ontwikkeling van bedrijven en de sector in het algemeen.

 

Onze oplossingen