Manpowergroup. Voor vernieuwers.

Bij ManpowerGroup zoeken we vernieuwers. Mensen die samen met onze opdrachtgevers en stakeholders vernieuwende arbeidsmarktoplossingen ontwikkelen. Vanuit het idee dat talent dé belangrijkste succesfactor is in de veranderende wereld van werk.

Ben jij een vernieuwer? Bekijk onze vacatures en solliciteer bij ManpowerGroup.

ONZE MERKEN

Vorige slide
Volgende slide

ONDERTEKEN JOUW CONTRACT BINNEN DE TWEE WEKEN

Zin om aan de slag te gaan bij ManpowerGroup en benieuwd wat je te wachten staat?

Bij ons geen ellenlange procedures en assessments.

Inspireer ons in 4 stappen:

  1. Stuur ons je CV.
  2. We contacteren je snel voor een eerste telefonisch screeningsgesprek.
  3. Als we beiden een match voelen, gaan we door met kennistest een F2F of virtueel gesprek. Want ook je toekomstige leidinggevende en/of collega’s ontmoeten je graag. Overtuig hem of haar met dezelfde goesting, motivatie en enthousiasme.
  4. Laatste stap: jobaanbod en contract.

TESTIMONIALS

"Ik ben trots om deel uit te maken van een bedrijf dat niet alleen kwaliteit belooft, maar ook levert. We zijn niet bang om out of the box te denken & hebben een sterke samenwerking tussen verschillende teams wat ons de ultieme HR-partner maakt."
Lidia Bachrej
Recruitment Consultant
"ManpowerGroup is een bedrijf gericht op mensen. Ze zorgen voor hun medewerkers, bieden ondersteuning in hun ontwikkeling en bieden interne doorgroeimogelijkheden."
Kelly Goedons
Business Manager
"Dag in dag uit word ik omringd door collega's die het beste van zichzelf geven om van ManpowerGroup het N°1 workforce solutions bedrijf te maken. "

Pieter
Corporate Legal Manager
"We steunen elkaar allemaal en werken samen om creatieve feedback te geven zodat we onze ideeën kunnen realiseren."

Amir Pedram
Advanced IT Field Support

ManpowerGroup werd voor het twaalfde jaar op rij opgenomen in de lijst van de meest ethische bedrijven in de hele wereld (Ethisphere).

Sinds 2017 behaalde ManpowerGroup BeLux ‘Goud’ voor MVO en duurzaamheid op het EcoVadisplatform dat de ethische, sociale en ecologische prestaties van leveranciers beoordeelt.

ManpowerGroup Belgium won de Award 'Best Staffing, Sourcing & Contingent Workforce Management Company’ (HR Excellence Awards).

Diversiteit zit in het DNA van ManpowerGroup. In 2020 behaalden we het diversiteitslabel van het Brussels Hoofdstedelijk Gewest. Deze prijs beloont bedrijven die concrete actie ondernemen om diversiteit te bevorderen.