Wilt u nieuwe manieren ontdekken om uw werkprocessen te organiseren?

Het drievoudige engagement van ManpowerGroup® Solutions: innovatie, maatwerk en resultaatgericht.

ManpowerGroup Solutions ontstond om te beantwoorden aan de noden van een steeds meer complexe groei van de wereld van het werk. Ondernemingen zijn vandaag de dag op zoek naar nieuwe organisatiemodellen om zich vlot door een permanent veranderend landschap te kunnen bewegen. ManpowerGroup Solutions verzorgt de insourcing en outsourcing van projecten of activiteiten (TBO), staat in voor het volledige rekruteringsproces (RPO) of wordt het centrale aanspreekpunt voor de tijdelijke aanwerving van talenten (MSP).

Talent Based Outsourcing (TBO)

Onze TBO-afdeling biedt een effectief en volledige beheer aan van teams, projecten en diensten om zo de wendbaarheid en flexibiliteit van uw onderneming te versterken. U krijgt toegang tot de juiste competenties op het juiste moment om efficiënt de behoeften van uw klanten te kunnen voldoen. Op die manier kan uw organisatie, conform de regels van de wet, haar risico’s beter beheersen, haar kosten drukken en dus haar concurrentiekracht versterken. We bieden oplossingen – altijd gekoppeld aan performatie-indicatoren (SLA’s) – in de meest uiteenlopende domeinen en sectoren binnen de industrie, logistiek, verkoop en dienstverlening.

Recruitment Process Outsourcing (RPO)

Onze RPO-consultants werken strategisch mee bij het opzetten van ‘sourcing’-projecten voor het aantrekken van innovatief talent op een kostenefficiënte manier. Wilt u zich op uw kerntaken richten en wenst u uw werving en selectie helemaal of gedeeltelijk uitbesteden? Hebt u plots een groot aantal specifieke vacatures in te vullen? Dan helpen wij u om de beste talenten te vinden, op een voor de kandidaten verfrissende en aantrekkelijke manier. De beroepsverenigingen Everest Group en NelsonHall erkenden onze RPO-afdeling voor het vijfde jaar op rij als wereldleider outsourcing rekrutering.

Managed Service Provider (MSP)

TAPFIN, onze gespecialiseerde afdeling MSP (Managed Service Provider), beheert voor bedrijven alle flexibele en tijdelijke medewerkers. Denk aan uitzendkrachten, onderaannemers, externe consultants, freelancers, stagiairs, … Wij verzekeren dat onze experten dat alle processen optimaal en kostenefficiënt verlopen, zoals de rekrutering van medewerkers en de selectie van de beste leveranciers voor flexibele werkkrachten (neutral vendoring). TAPFIN werd door de beroepsverenigingen NelsonHall en Everest Group erkend als Top Performer in de MSP-markt en als wereldleider binnen dat domein.

AC