• First Person Shooter
  MOBA

  Doe de test!

  Press To Start

 • Battle Royale Style Game
  MMO

  Doe de test!

  Press to Start

 • Counter Strike Go Style Game
  Adventure

  Doe de test!

  Press To Start

 • Multiplayer Online Battle Arena Style Game
  RPG

  Doe de test!

  press to start

 • World of Warcraft Style Game
  BR

  Doe de test!

  Press To Start

 • Role Playing Style Game
  FPS

  Doe de test!

  Press To Start

Ben je op zoek naar werk? Manpower kan je helpen om je gamerskills om te zetten in professionele vaardigheden die bedrijven nodig hebben.

Meer weten?

Daar gaan we dan ...

Stap 1: Doe de test

Eerst willen we graag iets meer weten over jou. Laat ons weten welke videogames je speelt of nog hebt gespeeld en dan vertellen wij je niet alleen hoe de ervaring die je daarmee hebt opgedaan, je kan helpen op de arbeidsmarkt, maar verklappen we je ook voor welke beroepen je daarmee vanuit de optimale startpositie vertrekt.

Stap 2: Voeg je gamerskills aan je CV toe

Creëer je profiel op de site Manpower.be en vergeet niet om je gamerskills te vermelden wanneer je je CV invult/importeert.

Stap 3: Solliciteer

Ga op de site van Manpower op zoek naar de baan die je het best ligt. Je hebt daarbij de keuze uit meer dan 5.000 vacatures.

Je game-ervaring kan best waardevol zijn in de beroepswereld.

Samen met Deeper Signals, onze partner die gespecialiseerd is in HR-evaluatie, hebben we overeenstemmingen gezocht en gevonden tussen enerzijds de skills die het meest op de proef worden gesteld bij de verschillende gametypes (uit een catalogus van meer dan 11.000 referenties) en anderzijds de vaardigheden die je nodig hebt voor de jobs waar de grootste vraag naar is. 

BIJVOORBEELD:

Je speelt graag strategische games zoals:
League of Legends, Dota 2, Dash Royale or Smile

In dat geval heb je ongetwijfeld je skills op de volgende vlakken verfijnd:

MAN_Gaming_Icon_GR_CritThinking

Wetenschappen

Toepassing van wetenschappelijke methoden en regels om een probleem op te lossen.

building-skills-social

Psychologie

Vermogen om de reacties van anderen te analyseren en te begrijpen waarom ze zo reageren.

building-skills-coordination

Coördinatie

Vermogen om zaken zo te organiseren dat ze op een harmonieuze manier op elkaar aansluiten.

Free skills translator quiz

Doe de test!

Press to Start

Over het programma

Sinds haar oprichting 70 jaar geleden is de ManpowerGroup er overtuigd van geraakt dat iedereen op de arbeidsmarkt een baan kan vinden die perfect bij hem of haar past. Wij bieden elke werkzoekende dan ook aangepaste professionele opportuniteiten aan in een hoogwaardige werkomgeving.

Het is onze ambitie om het potentieel naar boven te brengen dat in elk van jullie schuilt om zo zeer vlot een baan te vinden. We helpen mensen ook om hun competenties van de ene sector naar de andere over te zetten en we begeleiden hen bij veranderingen in hun leven en hun loopbaan.

eSport telt intussen al enkele 2,5 miljard fans, van wie bijna de helft vrouwen, en legt telkens opnieuw groeicijfers voor waar de meeste organisatoren van activiteiten slechts kunnen van dromen. In die grote kweekvijver zien we tal van talenten met een ruime game-ervaring en de bijbehorende competenties, die een steeds grotere kweekvijver vormen waar ook voor knelpuntberoepen heel wat geschikte kandidaten te vinden zijn.

Samen met onze gespecialiseerde partners Deeper Signals en HireVue helpen we bedrijven begrijpen dat skills die in de gamewereld worden verfijnd, zeker ook nuttig zijn op de arbeidsmarkt.

Nog altijd sceptisch? Dan nodigen we je nu uit om enkele lectures te bekijken die je ongetwijfeld zullen overtuigen dat videogames een uitstekende basis vormen voor de ontwikkeling van kwaliteiten die ook door werkgevers op prijs worden gesteld. Download ManpowerGroup's GameToWork Whitepaper.

Bureaubladachtergrond

Download onze gratis gamebureaubladachtergronden.