Onze oplossingen

ManpowerGroup ontwikkelt en levert elke dag opnieuw innovatieve oplossingen voor de wereld van werk. Zo helpen we onze klanten sterk te staan in het tijdperk van de Human Age, in een wereld waar verandering een constante geworden is. Centraal in onze aanpak? Mensen en hun talenten. Want het succes van een organisatie steunt op de mensen die er werken. Het is onze missie om talent te vinden en ze alle kansen te geven om dit potentieel ten volle te benutten.

ManpowerGroup biedt een totaaloplossing aan via een familie van merken die elk een eigen specialisatie hebben om u te helpen met zowel strategische als operationele vragen rond talent (Manpower, Experis, FuturSkill, Proservia, ManpowerGroup Solutions en Right Management). Elk merk is expert in zijn specifiek domein, en samen weten ze die knowhow en ervaring voor elk deelgebied binnen de human resources te verbinden tot een geïntegreerde totaaloplossing.

 

Onze expertise

Om het talent dat nodig is voor vandaag en morgen te BOUWEN, te KOPEN, te LENEN en te doen EVOLUEREN, moeten organisaties geïntegreerde HR-strategieën toepassen. Dit om tegemoet te te komen aan de Skills Revolution en aan het tekort aan talenten. De oplossingen van ManpowerGroup kunnen u helpen met de juiste combinatie van deze vier pijlers in uw talentmanagement. Door zich te richten op het ontwikkelen van vaardigheden, kan uw bedrijf wendbaarder worden en kan de veerkracht van uw werknemers versterken in een voortdurend veranderende wereld van werk.

AC