Hoe zet u de juiste persoon op het juiste moment en op de juiste plaats aan het werk?

Als pionier in de uitzendsector biedt Manpower® flexibiliteit en rekruteringsoplossingen.

Manpower is de pionier in uitzendarbeid. Dankzij een compleet dienstenaanbod, helpt Manpower jou om je aan te passen aan een steeds veranderende omgeving door je de nodige flexibiliteit en wendbaarheid aan te reiken. 

 

Via ons netwerk van agentschappen en digitale kanalenvinden onze consultants elke dag opnieuw de geknipte kandidaat of de perfecte job; voor interim jobs of vaste betrekkingen voor kmo’s en internationale ondernemingen. En dat in alle specialisaties:  industrie techniek, office people, supply chain & logistiek, retail, finance, HR, horeca & events.

 Onze divisie TBO (Talent Based Outsourcing) biedt talentgedreven outsourcingoplossingen aan en staat in voor het volledige management van teams, projecten en activiteiten in tal van domeinen en sectoren. Op deze manier kan uw bedrijf haar concurrentievermogen verbeterende risico’s beter beheersende kosten verlagen en tegelijk perfect voldoen aan de wetgeving. Onze oplossingen  steeds vergezeld van prestatie-indicatoren (SLA)  bestrijken vele domeinen en sectoren, in de industrie, logistiek, verkoop en dienstverlening. 

Onze divisie TBO (Talent Based Outsourcing) biedt talentgedreven outsourcingoplossingen aan en staat in voor het volledige management van teams, projecten en activiteiten in tal van domeinen en sectorenOp deze manier kan uw bedrijf haar wendbaarheien concurrentievermogen verbeterende risico’s beter beheersende kosten verlagen en tegelijk perfect voldoen aan de wetgevingOnze oplossingen – altijd vergezeld van prestatie-indicatoren (SLA) – bestrijken vele velden en sectoren, in industrie, logistiek, verkoop en dienstverlening. 

Om talent te ontwikkelen in een voortdurend veranderende omgeving, biedt Manpower vaardighedenontwikkeling en loopbaanbeheer via zijn MyPath®-programma. Daarnaast biedt Manpower ook trainingsoplossingen – Manpower Logistics, Technical & Soft skills Academy – via zijn Futurskill®-experts. 

Overal waar we actief zijn, zetten we koers naar het ontwikkelen van werkgelegenheid, integratie en inzetbaarheid van individuen. Ons doel: ervoor zorgen dat onze kandidaten, uitzendkrachten jobs aangeboden krijgen en dat ondernemingen toegang krijgen tot het talent dat ze nodig hebben ter ondersteuning van hun groei. 

Wist je dat … Manpower elke minuut wereldwijd 416 personen een job bezorgt? 

 

 

Manpower: oplossingen

Industry, Technics, Office People, Supply Chain & Logistics, Retail, Finance, Horeca & Events.

Staffing Solutions
- Interim
- Permanent Placement
- Workforce Management/Onsite Solutions
- Payroll-oplossingen
Talent Based Outsourcing (TBO)
Outsourcing oplossingen in Admin, Healthcare Support, Logistics, Automotive, MarkCom Services.
Training Solutions
MyPath®/ Futurskill (Manpower Logistics & Technical Academy, Soft Skills Academy).
Manpower Personal Services
Strijkdienst in bedrijf, kinderopvang:ChildCare, Dienstencheques.
federgon
HR Excellence Award 2021Winner_Logo