Uw uitdagingen

We zitten momenteel midden in een ware Skills Revolution. De technologieën transformeren de organisaties. De competenties waar veel vraag naar is, evolueren snel en zorgen wereldwijd voor een groeiend tekort aan talent, wat een bedreiging vormt voor de productiviteit, de duurzaamheid en de groei. De organisaties moeten geïntegreerde HR-strategieënimplementeren om de gekwalificeerde talenten die ze vandaag en morgen nodig hebben, aan te trekken, te ontwikkelen en aan zich te binden.

Bij ManpowerGroup creëren we nieuwe opportuniteiten omdat we dat talent centraal stellen in uw strategie. Op die manier helpen wij hen bij het aangaan van hun nieuwe HR-uitdagingen in het nieuwe tijdperk, dat wij ‘the Human Age’ hebben genoemd.

 

Waarom kiezen voor ManpowerGroup® ?

ManpowerGroup® biedt als HR-expert wereldwijd meer dan 70 jaar innovatieve oplossingen voor de wereld van werk. Elke dag opnieuw helpen onze 28.000 medewerkers meer dan 600.000 mensen met diverse competenties aan een zinvolle job binnen de meest uiteenlopende sectoren. Onze merken van ManpowerGroup® – Manpower®, Experis® en Talent Solutions – helpen meer dan 400.000 klanten in 80 landen en gebieden en reiken specifieke oplossingen aan om het talent dat ze zoeken aan te werven, te beheren en te laten groeien.
70

Jaar
HR-Expert


2500

Kantoren
in 80 landen


400k

Klanten, KMO's & internationale groepen


600k

Personen dagelijks tewerkgesteld


AC