Uw uitdagingen

De wereld is gehuld in grote onzekerheid – en toch blijven bedrijven innoveren, investeren en risico’s nemen. Ze worden geboren, groeien, fuseren en verdwijnen soms, in een economische omgeving waarin de uitdagingen op het vlak van arbeidsprestaties gekoppeld worden aan de uitdagingen om tot een duurzaam concurrentievermogen te komen. Sommigen lijken zich sneller aan te passen – en succesvoller te zijn: zij weten reactievermogen te combineren met een langetermijnstrategie; zij laten zich gelden in de wereldwijde concurrentiestrijd en op de lokale markten; zij verenigen visie met acties, economische groei met menselijke ontwikkeling, creatie van rijkdom met behoud van het milieu. 

Deze bedrijven, die op al deze fronten spelen en winnen, hebben één ding gemeenschappelijk: zij hebben begrepen dat hun organisatie voortdurend moet transformeren om in te spelen op veranderingen in hun economische, sociale en maatschappelijke omgeving. Door de globalisering van de markten, een versnelling van de technologische vooruitgang – waardoor de vaardigheden die instant vereist zijn of waarop onmiddellijk geanticipeerd moet worden, veranderen – en een nieuwe organisatie die toegevoegde waarde biedt, moeten zij hun HR-transformatie in lijn brengen met hun bedrijfsstrategie. 

Opportuniteiten 

Bij ManpowerGroup hebben we deze uitdagingen vertaald naar opportuniteiten. Om u te ondersteunen bij alle HR- en digitale transformaties van uw bedrijf en om een antwoord te bieden op de uitdagingen van flexibiliteit, personeelswerving, ontwikkeling, professionele mobiliteit of outsourcing, hebben we innovatieve oplossingen gecreëerd die talent centraal in uw strategie plaatsen. 

In het tijdperk The Human Age  waarin talent de belangrijkste troef van uw bedrijf is geworden  staan wij aan uw zijde om dit talent te ontwikkelen en samen met u de arbeidswereld van morgen te bedenken en op die manier te bouwen aan uw succes. 

Uw ManpowerGroup-team.

 

Waarom kiezen voor ManpowerGroup® ?

ManpowerGroup® biedt als HR-expert wereldwijd meer dan 70 jaar innovatieve oplossingen voor de wereld van werk. Elke dag opnieuw helpen onze 28.000 medewerkers meer dan 600.000 mensen met diverse competenties aan een zinvolle job binnen de meest uiteenlopende sectoren. Onze merken van ManpowerGroup® – Manpower®, Experis® en Talent Solutions – helpen meer dan 400.000 klanten in 80 landen en gebieden en reiken specifieke oplossingen aan om het talent dat ze zoeken aan te werven, te beheren en te laten groeien.
75

Jaar
HR-Expert


2200

Kantoren
in 70 landen


400k

Klanten, KMO's & internationale groepen


600k

Personen dagelijks tewerkgesteld