ManpowerGroup aan uw zijde #Covid19

#ManpowerGroupAanUwZijde

Terwijl ons land zich voorbereidt op de heropbouw van de economie na COVID-19, staan alle ManpowerGroup-teams Manpower, Experis et Talent Solutions – meer dan ooit aan uw zijde om u te ondersteunen bij uw HR-projecten en bij de hervatting van uw activiteit.

 

 

Onze teams worden ingezet om het heden te garanderen en de toekomst veilig te stellen

Eén woord: lockdown. En meteen een nooit eerder geziene menselijke en organisatorische schokgolf in de zeventigjarige geschiedenis van Manpower; een organisatie die bijna alles op zijn pad immobiliseert om de verspreiding van Covid-19 in België te vertragen. En dat met onmiddellijke gevolgen voor de werkgelegenheid en de situatie van duizenden medewerkers die bij onze klanten werken, en voor de toekomst van zoveel bedrijven. Duizelingwekkend.

Met deze confrontatie in het achterhoofd, hebben onze teams veerkracht en solidariteit getoond om aan de behoeften van onze klanten te blijven voldoen en onze uitzendkrachten en onze kandidaten te helpen. Met opmerkelijke energie en vastberadenheid werken wij vanop afstand met de meest efficiënte tools. Zo staan wij aan uw zijde om het heden te garanderen en de toekomst veilig te stellen. Allemaal samen. Allemaal verbonden. Voor u.

 

 

100% digitale aanwerving

“In een paar weken tijd hebben we de switch naar nieuwe wervingspraktijken versneld en staan we klaar om u te helpen met uw wervingsprojecten. Onze marketingexperts werken er hard aan om via digitale kanalen de beste kandidaten te vinden. We organiseren onze interviews nu online met zoals altijd de nadruk op de beoordeling van vaardigheden en persoonlijke kwaliteiten. We beheren het volledige administratieve proces op een zo optimaal mogelijke manier. En we communiceren voortdurend met alle experts van de groep om u de beste service te bieden.”

 

Aan uw zijde in uw sector en in uw specialisatie

Onze teams hebben onvermoeibaar gewerkt aan het versterken van onze reserves en onze pools van kandidaten om te voldoen aan de behoeften in alle sectoren, met name in de retail-, de logistieke en de farmaceutische sector en de voedingsindustrie.

Retail
Logistiek
Farmasector
Voedingsindustrie

Onze Experis -consultants kunnen ook uw geavanceerde verzoeken op het gebied van IT, Engineering en Life Sciences, Finance en HR beantwoorden.

Heeft u hulp nodig bij het implementeren of het versnellen van de digitalisering in uw bedrijf? Experis biedt u snel passende oplossingen voor zowel werken op afstand als cybersecurity.

 

Inspiratie en visie voor het beheer van uw Human Resources

Tijdens de hervatting van de activiteiten zal het menselijk potentieel een centrale rol spelen. Via webinars en blogs delen de beste ManpowerGroup-experts wereldwijd hun visie om u te helpen bij het uitvoeren van de beste leadership- en managementpraktijken.

   

 

Whitepaper: voor een veilige terugkeer naar het werk

Geconfronteerd met de omvang van deze wereldwijde crisis, hebben ManpowerGroup, Randstad en Adecco een alliantie gecreëerd die voor iedereen toegankelijk is, om best practices te delen op het gebied van veiligheids- en gezondheidsprotocollen. Ontdek enkele aanbevelingen in de white paper.

« Wij dringen er bij alle belanghebbenden op aan om hun krachten te bundelen zodat bedrijven en werknemers weer aan de slag kunnen op een veilige en productieve manier. »

 

 

Interview met Philippe Lacroix, CEO van ManpowerGroup BeLux, in de krant L’Echo op 19 april 2020

In een interview met de L’Echo-krant deelde Philippe Lacroix, CEO ManpowerGroup BeLux zijn visie op de rol van ManpowerGroup en onze sector tijdens het economisch herstel. Daarnaast deelt hij ook inzichten over wat we kunnen leren van de Covid19-crisis naar de toekomst toe.

Samenvatting van het artikel: klik hier.

« We zijn momenteel bezig met het kwalificeren van de vaardigheden van onze werknemers zodat we klaar zijn om aan de vraag te voldoen en om mensen weer aan het werk te krijgen in sectoren die opnieuw opstarten. »

 

 

#PeopleFirst

Meer dan ooit kunnen bedrijven leiderschap tonen en mensen centraal stellen, met een duidelijk en uniek doel: People First. We kunnen niet gewoon weer aan de slag, maar samen kunnen we iets beters bouwen. Laat ons weten hoe we kunnen helpen.


manpowergroup
MP+MCB@3x
EXP+MCB@3x
TS+MCB@3x