Philippe Lacroix in businesskrant L’Echo: “Onze sector is klaar voor een herstel waarbij veiligheid meer dan ooit primeert”
22 april 2020
Wervingsintenties zakken tot laagste niveau in 17 jaar in België in het derde kwartaal van 2020
9 juni 2020

Hoe gaat jouw IT-organisatie om met de Coronacrisis?

Om uw IT-organisatie maximaal te ondersteunen tijdens de Coronacrisis, stelde ons Experis-merk een white paper samen met tips en advies om de huidige omstandigheden zo efficiënt mogelijk door te komen. In de paper wordt er dieper ingegaan op de versnelling van remote werk en de daarbij komende cyberveiligheid en toegangsmogelijkheden. ManpowerGroup zet de belangrijkste ontwikkelingen op een rij en versterkt indien nodig graag uw IT-organisatie of IT-afdeling. Experis staat voor u klaar. #aanuwzijde

Ontdek hieronder onze white paper :

AC