#WELQOME: een award voor Manpower van het VFU (Vorming Fonds Uitzendkrachten)

9 op de 10 Belgische werkgevers zijn van plan om de aanwerving in het eerste kwartaal van 2020 te stabiliseren
10 december 2019
45% van de Belgische werkgevers krijgt hun vacatures moeilijk ingevuld
29 januari 2020

De arbeidsmarkt lijkt vaak op een jungle. Het is om deze reden dat het VFU (Vorming Fonds Uitzendkrachten) het Welqome-project heeft gelanceerd om jongeren te helpen bij hun zoektocht naar werk en hun integratie op de arbeidsmarkt. Het project, ondersteund door de federale overheid, is zeer succesvol geweest. In de afgelopen twee jaar hebben een aantal uitzendbureaus en organisaties onvoorwaardelijke betrokkenheid getoond bij het Welqome-project en zijn ze bekroond met awards.

 

 

  • De Elephant Award: voor het uitzendkantoor dat de meeste jongeren een opleiding aanbood;
  • De Eagle Award: voor de organisatie die de meeste jongeren inschreef tijdens een job orientation of een job hunting.
  • De Meerkat Award: voor het uitzendkantoor dat het meest de Welqome-app heeft ingezet voor onthaal en onboarding van jongeren bij de klantgebruiker.
  • De Giraffe Award: voor de organisatie die op de meest creatieve manier het Welqome project heeft ingezet om jongeren aan de slag te krijgen.

#ReadyForWork

#ReadyForWork is een van de drie pijlers van de duurzaamheidsstrategie van ManpowerGroup. We willen jongeren helpen hun plek op de arbeidsmarkt te vinden. Het is daarom niet verwonderlijk dat Manpower een van de bedrijven is die door het VFU werd beloond op het evenement dat voor deze gelegenheid werd georganiseerd in Tour & Taxis in Brussel.

 

Ons Manpower Onsite-team is genomineerd voor de Suricate Award. Ze gebruikten op een zeer intensieve wijze de app om de onboarding van onze uitzendkrachten op het hoofdkantoor van Distriplus en in de Di- en Planet Parfum-winkels te vergemakkelijken. De app is geconfigureerd voor onze klant en biedt uitzendkrachten veel nuttige informatie over: het Manpower-team, procedures, veiligheidsregels, enz. Een geweldig hulpmiddel! Proficiat aan Gresa Bajra & Malika Makhouche  (Manpower)!

Ons team van de Manpower Technical et Logistics Academy heeft de Elephant Award gewonnen, die onze trainingsinspanningen beloont om jonge mensen toegang te geven tot logistieke en technische beroepen!  Proficiat aan Aïssa Azarkan et Leen Reyntiens.

 

 

AC